2003

Schoolkidsproject

Afgelopen jaar namen twee kinderen na hun schoolperiode afscheid van het schoolkidsproject. Vier nieuwe kinderen traden toe. Per eind december nemen nu in totaal zeventien kinderen deel aan het project.

Imani

Stichting Parking Boys Nairobi ontvangt een gift van een congregatie, die anoniem wil blijven om Imani gedurende drie jaar te ondersteunen voor EUR 20.000,- per jaar.

Naast bovengenoemd bedrag is in 2003 een totaal bedrag van Eur 2930,- dat aan giften voor Imani ontvangen is, aan Imani overgemaakt. Verder ondersteunde de Stichting het kindertehuis met adviezen, o.a. op het gebied van adopties.

Diversen

– Inzamelingsacties
Frikandellen tournooi bracht EUR 500,– op.
Zaterdag 4 oktober werd in het Racketcentrum te Kapelle een tennistoernooi gehouden, waarvan de opbrengst werd bestemd voor Stichting Parking Boys Nairobi. De opbrengst van deze avond bedroeg Eur 500,– Hartelijk dank aan de organisatoren van deze avond, Carlos Oostrom en vrienden.

Een loterij gehouden tijdens een expositie in het gemeenschapscentrum “De Vroone” te Kapelle heeft een bedrag van EUR 212,80 opgeleverd.
Stichting Parking Boys dankt de organisator, van deze expositie, de heer P. Visscher.

– Documentaire
In maart 2003 werd door BNN een documentaire over Nairobi gemaakt, waaraan de Stichting haar medewerking verleende. Deze documentaire werd op 2 juli 2003 uitgezonden. De Stichting kreeg naar aanleiding van deze documentaire veel positieve reacties.
In oktober 2003 zijn door Patrick Lodiers en Zeger van der Donckt video opnames gemaakt van het kindertehuis Imani.